DOBLÒ

DOBLÒ

Från fr. 229.900 kr (lagerbilar)

SMARTA LÖSNINGAR FÖR STÖRRE UTMANINGAR

 

Fiat Professional presenterar nya Doblò och E-Doblò, den femte generationen av modellen som förkroppsligar två kompletterande själar. Tack vare nya innovativa lösningar och den tillgängliga 100% elektriska drivlinan är nya Doblò den idealiska partnern för din affärsverksamhet.


SNABBFAKTA

 

Välj mellan diesel eller 100% elektrisk drivlina

 

Upp till 280 km räckvidd vid eldrift

 

Erbjuds med Magic Mirror 5″ backspegel

 

Erbjuds med Magic Cargo-lastlucka


 

 

INTERIÖR

MÅNGSIDIG OCH FLEXIBEL HYTT

Den nya interiören i nya Doblò skräddarsyddes efter dina behov. Nya Doblò är mångsidig och modulär och är transportbilen i sin kategori som erbjuder olika sättes- och utrymmes och , vilket ger dig maximal körkomfort samtidigt som du transporterar de mest varierande föremålen. Stor uppmärksamhet har ägnats också åt akustisk komfort, vilket minskar den genomsnittliga ljudnivån inne i kabinen.

MAGIC MIRROR 5″ BACKSPEGEL 

En innovativ funktion som berikar säkerhetsfunktionerna i nya Doblò. Med hjälp av Magic Mirror 5″ backspegel kan du se den bakre vyn med hjälp av 2 videokameror, en placerad under den högra sidospegeln och den andra integrerad i de bakre svängdörrarna. Detta förbättrar din bakre sikt under flera olika alla manövrar.

MAGIC CARGO-SYSTEM

Funktionen ” Magic Cargo ” förbättrar mångsidigheten i fordonets interiör, så att du kan bära upp till 3 personer i framsätena eller öka längden och arbetsvolymen: lastkapaciteten ökas med 0,5 m3, vilket gör att du kan bära upp till 4,4 m3 och en arbetslängd upp till 3,44 m. Perfekt för dina dagliga uppdrag.

MÅTT OCH UTRYMMEN

SKÅP, L1

Nya Doblò erbjuder två olika längder och lastlösningar för att passa dina mest specifika behov. Välj Doblò Skåp L1 för dom mindre uppdragen.

Längd: 4403 mm

Volym (m3) med/utan Magic Cargo: 3,3 / 3,8

SKÅP, L2

Nya Doblò erbjuder två olika längder och lastlösningar för att passa dina mest specifika behov. Välj Doblò Skåp L1  för dom större uppdragen.

Längd: 4753 mm

Volym (m3) med/utan Magic Cargo: 3,9 / 4,4

SÄKERHET OCH KÖRASSISTANS

KOLLISIONSVARNARE OCH AUTOBROMS 

Nya Doblò varnar dig om fordonet riskerar att krocka med det framförvarande fordonet eller om en fotgängare korsar ditt körfält, genom att varna dig eller till och med sänka hastigheten på ditt fordon.

HILL HOLDER

Med Hill Holder-funktionen undviker du oönskade rörelser av bilen vid lutning när bromspedalen släpps.

 

E-DOBLÒ

INGA KOMPROMISSER FÖR DITT FÖRETAG

Var redo att bli förvånad över den nya körupplevelsen.Den 100% elektriska drivlina hos E-Doblò är bland de mest effektiva i sin  kategori och erbjuder upp till 280 km* räckvidd samt en maxhastighet på 130 km/h.Varje detalj i fordonet, från motorn till dess egenskaper, har utformats för bästa prestanda som fordonet kan ge till ditt dagliga liv.

*WLTP-blandad körning

SNABBLADDNING MED 100 kW

Nya E-Doblò har ett batteriladdningssystem som inkluderar standardlösning med medföljande kabel eller, på begäran, väggdosor för snabbladdning. Tack vare 100 kW snabbladdning (DC) kan nya E-Doblò ladda upp 80% batterikapacitet på endast 30 min.