Fiat Professional tävlar med Team Yamaha Factory Racing

Sponsorskap

  Fiat Professional tävlar med Team Yamaha Factory Racing

  Yamaha och Fiat Professional
  Ett partnerskap i tävling, bland ambitiösa märken som delar passion och bestämdhet i varje detalj inom företagets aktiviteter.
  På toppen av de två Yamaha YRZ 2014 som Jorge Lorenzo och Valentino Rossi kommer Fiat Professional-logotypen att sitta, i egenskap av Official Sponsor och Official Supplier för det japanska teamet som tävlar om världstiteln, både piloter och tillverkare på Repsol Honda.
   
  Under världsmästerskapen 2014, kommer bilarna från Fiat-koncernen att stå till förfogande för Yamaha-teamet, medan nyttofordon och bilar kommer att skjutsa ledningen för Yamaha Motor Racing då de förflyttar sig runt om i Italien.
  Yamaha betyder utmärkhet: 39 världstitlar vunna, varav fyra under de senaste tio åren inom MotoGP. Och att vinna är det enda tillåtna målet, vilket man förstår av beteckningen M1 "Mission One" som alltid har kännetecknat YZR. Även Fiat Professional deltar för att vinna: med ett brett utbud av fordon som täcker alla behov av professionell transport som små och medelstora företag har, placerar sig koncernen bland teamledarna på den internationella marknaden.

  För att försegla samhörigheten med racertävlingar med motorcyklar, har Fiat Professional tillägnat alla som arbetar med tävlingen, men även vanliga entusiaster, en transportsats för motorcyklar till Doblò, Scudo och Ducato. Mångsidig och fullständig, avsedd för vagnbyte, kan den omvandlas till ett omklädningsutrymme eller en mobil verkstad för underhålls- eller reparationsingrepp.
  Galleri