• Ljusblå
  • Vit
  • Orange
  • Blå
  • Mörkblå
  • Brons
  • Ljusgrå
  • Svart
  • Röd
  • Mörkröd

SIDOSKJUTDÖRR

Den breda sidoskjutdörren gör det enkelt att komma åt lastutrymmet med en maximal bredd på 644 mm och en höjd på 1 041 mm (standard beroende på versionen).
Det vertikala ytterhandtaget ger dig perfekt grepp och kan öppnas med vardera hand.

* Dubbla skjutdörrar finns som tillval.

ÅTKOMLIGHET

I- och urlastningen underlättas av att lasttröskeln är mindre än 530 mm från marken.

UTRYMME OCH MÅNGSIDIGHET

Kompakta mått, smidig och flexibel.

Fiorino är en skåpbil som är skräddarsydd för stan med perfekta yttre mått: 3,957 m lång och 1,716 m bred.

Lastutrymmet är helt kvadratformat och förvånansvärt rymligt från 1,52 m långt upp till högst 2,50 m med passagerarsätet nerfällt, 1,21 m högt och 1,47 m brett, med en bredd mellan hjulhusen på 1,05 m och en volym på 2,5 m3 eller 2,8 m3 när passagerarsätet är nerfällt.

MELLANVÄGGAR

Det finns ett antal mellanväggar tillgängliga på begäran för att separera hytten från lastutrymmet och skydda föraren mot rörlig last:

SVÄNGBAR MELLANVÄGG

Den delade svängbara mellanväggen i kombination med ett främre passagerarsäte som kan fällas ner helt platt till golvnivå innebär att lastutrymmets längd ökas med nästan en meter och volymen med 0,3 m3. Du kan därmed transportera långa föremål med en total lastlängd på nästan 2,5 m och en volym på 2,8 m3.

SVÄNGBAR MELLANVÄGG

Ger följande fördelar:
En extra lastlängd på 1 m (upp till cirka 2,5 m totalt)
En extra lastvolym på cirka 0,3 m3

Med sin unika personbilslika stil och den nya frondesignen drar Fiorino till sig uppmärksamhet. Men utseendet är inte allt när det gäller att få jobbet gjort. Fiorino ser till att du klarar alla uppgifter genom att kombinera sin unika design med en lastvolym på upp till 2,8 m3 och enkel åtkomst till lastutrymmet tack vare den breda sidoskjutdörren med ergonomiska vertikala handtag. Men fördelarna slutar inte där – Fiorino har allt som krävs för att göra ett utmärkt jobb. Eller vad sägs om en kapacitet på upp till 545 kg, ett helt kvadratformat på upp till 545 kg, ett helt kvadratformat lastutrymme, bakdörrar som kan öppnas 180 grader för enkel och bekväm åtkomst till lastbryggan och en lasttröskelhöjd på bara 527 mm. Dessutom har den utmärkta köregenskaper tack vare en vändradie på 9,95 m.

MÅTT

Längd
Bredd
Höjd
3 957 mm
1 716 mm
1 721 mm

LASTUTRYMMETS MÅTT

Längd
Bredd
Bredd mellan hjulhusen
Höjd
Lasttröskel
1 523/2 491* mm
1 473 mm
1 046 mm
1 205 mm
527 mm

SIDOSKJUTDÖRRENS MÅTT

Maximal bredd
Maximal bredd
Höjd
644 mm
570 mm
1 041 mm
*med passagerarsätet nerfällt

Smidighet är en avgörande egenskap i stan.
Fiorino har segmentets mest kompletta utbud av Euro 6-motorer. Dieselmotorn MultiJet2 kännetecknas av massor av körglädje, fantastisk prestanda, låga driftskostnader och miljömässig hållbarhet.Fiorino har det viktigaste av allt för att körningen ska bli bekväm, inte minst i stan: en robotiserad Comfort-Matic-växellåda MTA (tillval).

1.3 16V MULTIJET2
80 hk

Cylindervolym

1 248 cm3

effekt

80 hk

Max. vridmoment

200 Nm vid 1 500 varv/min

Topphastighet

162 km/h

Förbrukning enligt NEDC

4,4 l/100 km

1.3 16V MULTIJET2
95 hk

Cylindervolym

1 248 cm3

effekt

95 hk

Max. vridmoment

200 Nm vid 1 500 varv/min

Topphastighet

167 km/h

Förbrukning enligt NEDC

4,4 l/100 km

EcoJet

Nu introducerar vi EcoJet-dieselmotorn: en version som ger betydligt lägre bränsleförbrukning och utsläpp tack vare Start&Stop-systemet, den ”intelligenta” generatorstyrningen och oljepumpen med variabel slagvolym. Vid blandad körning kan bränsleförbrukningen vara så låg som 3,8 l/100 km med en CO2-nivå på 100 g/km (med robotiserad MTA-växellåda) – en besparing på upp till 14 %.

Schemalagt underhåll

Se till att verksamheten blir ännu mer produktiv med förlängda serviceintervall: dra nytta av schemalagt underhåll var 35 000:e km med dieselmotorn Multijet2 för att spara både tid och pengar.

EXTERIÖR
Passagerarutrymme
Krockkuddar och säkerhetsbälten
Bromssystem
START&STOP
EXTERIÖR
Fiorinos exteriör har fått en ny design med tydliga gemensamma drag med de övriga Fiat Professional-bilarna, samtidigt som den behåller modellens karaktär med en modern och dynamisk stil. Fronten har högt placerade strålkastare för att förbättra sikten och skydda dem mot kollisioner, samt ny stötfångare och grill som framhäver den personbilsliknande stilen.
Passagerarutrymme
Känn dig trygg bakom ratten
Det kraftiga passagerarutrymmet skyddas av främre och bakre deformationszoner som dämpar kraften vid en kollision.
Sidolisterna är enkla att ta bort, vilket minimerar reparationskostnaderna i händelse av en olycka
Väl tilltagna stötfångare med jämna kanter ger maximalt skydd för bilen.
Krockkuddar och säkerhetsbälten
För att skydda föraren och passagerarna
Trepunktsbälten med bältesförsträckare och belastningsbegränsare.
Fyra krockkuddar: förare (standardutrustning), passagerare och på sidor (tillval).
Bromssystem
Utformat för att optimera effektiviteten, hållbarheten och tillförlitligheten
Innefattar:
Skivbromsar fram och trumbromsar bak
ABS med EBD (elektronisk bromskraftsfördelning) mellan fram- och bakhjulen för att förhindra att hjulen låser sig.
START&STOP
Start&Stop är ett system som stänger av motorn när du stannar (även vid korta stopp som till exempel vid trafikljus) och startar sedan om den igen när du trycker ner kopplingen.
ESC
STARTHJÄLP I BACKE
FARTHÅLLARE
TRACTION +
VÄNDRADIE
ESC
Den elektroniska stabilitetskontrollen är ett system som kontrollerar bilens stabilitet när ett däck förlorar väggreppet så att föraren kan behålla kontrollen över styrriktningen.
STARTHJÄLP I BACKE
Integrerad i ESC-systemet. Den aktiveras automatiskt i uppförs- och nedförsbacke när motorn är igång och bromsar bilen i några sekunder utan att du behöver trycka ner bromspedalen.
FARTHÅLLARE
Gör att du kan köra med en förinställd hastighet på långa och raka vägar (motorvägar) med få växlingar utan att behöva trycka ner gaspedalen.
TRACTION +
När du kör eller startar i förhållanden med dåligt väggrepp (snö, is, lera osv.) kan detta system hjälpa dig genom att fördela drivkraften över samma axel om båda hjulen slirar. Det ingriper genom att bromsa hjulen med dåligt väggrepp (eller de som slirar mer än övriga) och därmed överföra drivkraften till hjulen med bättre fäste.
VÄNDRADIE
En skåpbil med lika kompakta mått som en personbil. Prestanda, hantering och körbarhet tack vare en vändradie på bara 9,95 m.

* Parkeringssensorer finns på begäran.
SEDD FRAMIFRÅN
SEDD FRÅN SIDAN

RATTREGLAGE

Allting är perfekt integrerat i instrumentpanelen och rattreglagen gör det möjligt att ta emot telefonsamtal utan att ta händerna från ratten.

Klimatanläggning

Manuell klimatanläggning med pollenfilter (tillval) för att säkerställa en god körkomfort.Fyra justerbara ventilationsmunstycken som ger utmärkt ventilation. Åtta ventilationsmunstycken som fördelar luften för att imma av rutorna snabbt.

Infotainment

Fiorino har ett helt nytt infotainmentsystem med 5” pekskärm, Bluetooth, ljudströmning, USB-ingång, AUX-ingång för MP3 och rattreglage. Denna radio kan även uppgraderas med ett navigationssystem. Finns även med radio med CD/MP3-spelare och förberedelse för DAB-radio.

Robotiserad Comfort-Matic-växellåda (MTA)

Kombinerar den snabba responsen och precisionen hos en manuell växellåda med fördelen att inte behöva använda kopplingen. Den är effektiv och bekväm som en automatväxellåda vilket gör den idealisk för stadskörning (tillval).

KOMFORT
TEKNIK
UPPTÄCK FIORINO
Vill du veta mer?

provkörning

begär offert