Fullbacks mångsidighet med en unik stil.
BROSCHYRBOKA PROVKÖRNING

Fullback Cross, en design som får dig att sticka ut.
En design som man lägger märke till, med exklusiva dynamiskt utformade bågar och svarta detaljer.

Tabell

 
Längd
Bredd
 
5.285 mm
1.8 m

Detaljer

 
Lastkapacitet (kg)
Vändradie (m)
Antal säten
 
ca 900
5.9 m
4

Lastutrymmets storlek

 
Längd (mm)
Bredd (mm)
Lasttröskel (mm)
 
1520 mm
1470 mm
850 mm

Handtag och sidospegelkåpor

Mångsidig, med en design som sticker ut. Fullback Cross kombinerar stil med funktionaliteten du behöver för ditt arbete. De svarta dörrhandtagen och backspegelkåporna fångar uppmärksamheten, även hos dina kunder.

Grill och hasplåt

Ta dig an uppdragen med rätt anda. Fullback Cross har massor av personlighet som återspeglas i frontens djärva design, med bland annat en ny svart grill och en hasplåt i silver.

Specialdesignad flakbåge

Ett specifikt svar på ett specifikt behov. Den specialdesignade flakbågen framhäver silhuetten och underlättar ditt arbete genom att erbjuda de bästa lösningarna för att skydda lasten.

Sidofotsteg

Alla detaljerna på Fiat Professionals nya pickup är svarta vilket är kännetecknande för Cross, till och med sidofotstegen.

Stänkskydd

När du är ett proffs är din image mycket viktig. Fullback Cross lämnar inget åt slumpen. De förstorade stänkskydden är mattsvarta för att framhäva personligheten hos din nya pickup. Från och med nu blir det mycket mer tillfredsställande att ta dig an dina vardagsuppdrag.

Byggd för att utmärka sig

Fullback Cross har exklusiva svarta 17” lättmetallfälgar som ger bilen ett helsvart utseende.

Cross-logotyp

Varje väl utfört jobb bär din signatur. På samma sätt är Cross-logotypen på lastutrymmets baksida en stämpel som intygar effektiviteten och mångsidigheten hos Fullback Cross.

Fiat Professional Fullback Cross interiors and technology

Backkamera

Komforten i Fullback Cross är märkbar i alla dess lösningar, även i de tekniska systemen. Backkameran gör det möjligt att behålla kontrollen när du backar.

Ljudsystem i toppklass

Radio med 7’’ pekskärm, Bluetooth, inbyggt navigationssystem, DAB-modul och ljudreglage på ratten.

Händerna på ratten, blicken på vägen

Om du använder telefonen medan du kör måste det ske under helt säkra förhållanden. Och med Bluetooth-systemet är detta möjligt. Vill du lyssna på din favoritmusik? Med Bluetooth behöver du inte några sladdar.

Komfort, mångsidighet och teknik

Oavsett om det gäller arbete eller fritid så är Fullback en pickup helt utan halvmesyrer: interiören har en elegant formgivning in i minsta detalj, infotainmentsystemet är av senaste generationen och körläget kan alltid ändras med den särskilda väljaren.

Inbyggda rattreglage

Med de inbyggda rattreglagen kan du välja din favoritradiostation, byta spår i spellistan eller bläddra bland färddatorns alternativ utan att släppa händerna från ratten.

Res med ultimat komfort

Hytten har läderklädda säten som är eluppvärmda fram. Dessutom kan förarstolen justeras elektriskt.

INTERIÖR
TEKNIK

Fiat Professional Fullback Cross traction

Mittdifferentialen av Torsen-typ innebär säkerhet i alla vägförhållanden. Och med bakre differentialspärr kan du ta dig fram överallt, även i den mest extrema terrängen. Under det snygga skalet finns det massor av kraft och utmärkta terrängegenskaper.

VÄLJ KÖRLÄGET

  • 2H
  • 4H
  • 4HLc
  • 4LLC
c/d
lock
2H
Aktiverar bakhjulsdrift för att förbättra bränsleekonomin vid normal körning på vägar.
4H
Valbar vid hastigheter upp till 100 km/h. Detta körläge fördelar vridmomentet mellan fram- och bakaxeln via en mittdifferential vilket ger en säkrare körning vid hala väglag.
4HLc
Mittdifferentialen är spärrad och kraften fördelas jämnt mellan fram- och bakaxel, vilket förbättrar väggreppet och manövrerbarheten på snö, sand och grus.
4LLC
Minskat utväxlingsförhållande ger mer vridmoment vid extrema terrängförhållanden:Gör det möjligt att köra upp- och nedför branta backar och genom djup snö, lera och sand.

Fiat Professional Fullback Cross performance

Fullback Cross finns tillgänglig med en turboladdad dieselmotor på 180 hk med common-rail, direktinsprutning och ett maximalt vridmoment på 430 Nm. Ett framdrivningssystem som är tillverkat helt i aluminium för att minska vikten. Det exklusiva variabla ventillyftsystemet minskar och optimerar både kostnaderna och utsläppen.

Turbodiesel 2. 4 150 CV 4WD

Motorkapacitet
2442 cc
Effekt
133 kW
a 3. 500 rpm
Vridmoment
380 Nm
a 2. 500 rpm
Insprutning
Diretta Common
Rail
Utsläppsnivå
Euro 6

Fiat Professional Fullback Cross safety

Förstärkt kaross
Hjulupphängning
Sju krockkuddar
Bältesförsträckare
Hastighetsbegränsare
Elektronisk Stabilitetskontroll, ESC
Lane Departure Warning-system
Starthjälp i backe
Stabilitetskontrol för släpvagn
Vändradie
Förstärkt kaross
Karossen är gjord av speciella stålelement som är lätta och mycket motståndskraftiga mot dragkraft för att ge hög säkerhet.
Hjulupphängning
Framhjulsupphängningen med oberoende dubbla länkarmar, spiralfjädrar och krängningshämmare ger oslagbar stabilitet och körkomfort, medan bladfjädrarna på bakaxeln klarar både full belastning och svår terräng utan problem.
Sju krockkuddar
Det finns sju krockkuddar installerade i hytten: Två fram, två på sidorna, två krockgardiner och en i nivå med förarens knän. Vid en kollision aktiveras bältesförsträckarna innan krockkuddarna utlöses, så att bältena håller ett fast tag om passagerarna i sätena.
Bältesförsträckare
I händelse av en frontalkrock drar bältesförsträckarna automatiskt åt säkerhetsbältena runt föraren och passagerarna för att minimera konsekvenserna av att de främre krockkuddarna utlöses.
Hastighetsbegränsare
Med den variabla hastighetsbegränsaren får du hjälp att hålla dig under en förinställd hastighet. Om du överskrider denna hastighet varnas du av en ljus- och ljudsignal som uppmanar dig att bromsa.
Elektronisk Stabilitetskontroll, ESC
Fullback Cross är utrustad med ESC som standard. Detta säkerhetssystem hjälper föraren att bibehålla bilens färdriktning genom att bromsa hjulen individuellt.
Lane Departure Warning-system
Fullback Cross är utrustad med ett LDW-system (avåkningsvarnare). Det är aktivt i hastigheter över 65 km/h och avger ljudsignaler och visuella varningar om bilen avviker från sitt körfält.
Starthjälp i backe
Fullback Cross är utrustad med systemet Starthjälp i backe som håller bilen bromsad en kort stund under start i backe för att hindra att den rullar bakåt. Därmed kan föraren köra iväg utan problem.
Stabilitetskontrol för släpvagn
Fullback är en orädd dragmaskin, oavsett vad du behöver få gjort. Du får hjälp av låga växlar i de brantaste sluttningarna och om lasten som dras får bilen att förlora stabilitet ingriper systemet på bromsarna och motorn.
Vändradie
Fullback Cross har en klassledande vänddiameter på bara 5,9 meter.

Fiat Professional Fullback Cross pack

PACK CROSS

Ta dig an dina vardagsutmaningar med offroad-anda. Med Fullback Cross får du exklusiv utrustning som förbättrar komforten och gör din nya Fullback Cross ännu snyggare.

  • Elektronisk väljare för fyrhjulsdrift (fyra lägen) Mittdifferential av Torsen-typ
  • Bi-Xenon-strålkastare med spolare
  • Automatisk 2-zons klimatanläggning
  • 7” radio med pekskärm, navigationssystem, CD-spelare, DAB-modul och USB-port
  • Ljudreglage på ratten
  • Handsfree-system med Bluetooth